Home
Behandelingen
Relatieproblemen

Relatieproblemen

Relatieproblemen

“We maken de laatste tijd alleen nog maar ruzie. Ik erger me aan alles wat ze doet en ik blijft het liefste langer op mijn werk om minder naast haar op de bank te zitten. Ik mis erg hoe ze vroeger was vrolijk en ontspannen en toen waren we nog intiem.”

Elke relatie kent ups en downs en dit is een heel normaal proces. Als jullie de laatste tijd echter alleen nog maar in een ‘down-situatie’ zitten, is dat voor beide erg vervelend.

Klachten

De klachten zijn bij relatieproblemen niet zo eenduidig te omschrijven. Relatieproblemen kunnen plosteling ontstaan, of ontstaan geleidelijk. Er zijn veel situaties die voor problemen kunnen zorgen binnen je relatie.

  • Vaak ruzie maken
  • Problemen met communiceren
  • Spanningen en irritaties zonder duidelijke oorzaak
  • Veranderd seksleven
  • Sleur

Al deze problemen veroorzaken spanning in de relatie en je zit niet lekker in je vel.

Hoe kan Licia mij helpen?

Relatieprobemen heb je niet alleen. Samen met je partner ben je in een situatie terecht gekomen waarin problemen zijn ontstaan. Om je relatieproblemen te boven te komen, kun je samen, of alleen hulp krijgen van Licia. Als je zelfstandig hulp zoekt, kan Licia je helpen door je bijvoorbeeld te leren situaties vanuit verschillende perspectieven te zien om zo grip te krijgen op de situatie. Hiernaast biedt Licia je een luisterend oor, waardoor de spanning kan verminderen. Als jullie samen hulp willen van Licia kan dat ook. Licia kan jullie samen of apart stapsgewijs de relatieproblemen te boven te komen. In beide vormen zal de basis van de behandeling de cognitieve gedragstherapie zijn.

Herken je jezelf in het bovenstaande klachtenpatroon?

Als je jezelf herkent in een van de bovenstaande geschetste situaties en de werkwijze bij Licia spreekt je aan klik dan hier om je aan te melden. Hoe sneller je met je relatieproblemen aan de slag gaat hoe sneller je grip krijgt op jouw situatie.
Voor meer informatie: online therapie