Home
Psycholoog Enkhuizen

Psycholoog Enkhuizen

Ben je op zoek naar een psycholoog in Enkhuizen? Vanaf 2017 starten wij met een kleine praktijk in de stad. Wil je nu al aan de slag met jouw klachten, meld je dan eens geheel vrijblijvend aan voor online therapie.

Veel mensen die kampen met psychische klachten. Door omstandigheden tijdens je leven kunnen symptomen die je kan toewijzen aan depressieve stemmingen, moeilijke rouwverwerking, relatieproblemen of een burn-out. Het is voor veel mensen moeilijk om toe te geven dat ze ergens mee zitten, aan hun omgeving, maar zeker ook aan zichzelf. Als je dit herkend, wees gerust, dit is niet vreemd. Samen met jou zijn er heel veel mensen die hier mee worstelen.

Als je de volgende stap wil nemen, dan help ik je hier graag bij. Tijdens een intake gesprek zullen we samen een zo compleet mogelijk in beeld krijgen hoe jou leven eruit zien. Je klachten komen aan bod, maar ook wat wel goed gaat en je positieve eigenschappen. Want et belangrijkste onderdeel van de therapie ben jij. Het is niet alleen jouw klacht, maar het zijn ook jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht die je gaan helpen.

Naast online psycholoog behandel ik ook mensen face-to-face, zoals dat zo mooi heet. In 2017 start ik ook met een kleine praktijk in Enkhuizen. Wil je nu alvast aan de slag met jouw klachten, meld je dan nu aan voor online therapie. De intake is geheel vrijblijvend.

Meer informatie over online therapie

Aanmelden online therapie