Home
Psycholoog Hoorn

Psycholoog Hoorn

Als psycholoog geef ik nu vijf jaar online therapie. Begin 2016 heb ik mijn activiteiten uitgebreid en gestart als psycholoog in Hoorn. Hier kun je terecht voor de normale therapie vorm, of face-to-face therapie zoals wij dit noemen.

De therapie bij psycholoog Hoorn

Tijdens de intake probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wie jij bent en hoe jouw leven eruit ziet. Hierbij komen niet alleen de moeilijke zaken aan bod, maar ook wat je sterke eigenschappen zijn. Waar je plezier en energie uit haalt of haalde. Daarna bepalen we de doelstelling en maak ik een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn om dit te bereiken. Jij staat centraal, vanuit je eigen kracht ga je jezelf helpen. Ik geef niet de oplossing of antwoorden, maar begeleid je stap voor stap door dit proces.

Maak de eerste stap en neem contact op

Wil je een afspraak? Bel dan nu naar 0229 313005. Het secretariaat staat voor je klaar en kan direct een afspraak inplannen in mijn agenda. Je kunt me natuurlijk ook via de mail bereiken. Gebruik het contactformulier of mail naar info@licia.nl.

Kosten en locatie

Een afspraak kost 95 euro en duurt 45 minuten. Je kunt betalen door middel van een pinautomaat. De praktijkruimte van psycholoog Hoorn bevindt zich op de 2e etage aan de Nieuwe Steen 25 in Hoorn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Over Delicia Takes

Als online psycholoog is het iedere keer een uitdaging om een cliënt verder te helpen in zijn of haar leven en het blijft bijzonder dat mensen hun problemen aan mij toevertrouwen. Ik ben praktisch ingesteld en kijk vooral naar het probleem dat nu voor jou als cliënt ligt. Lees verder

Online therapie

Wil je nu alvast aan de slag, meld je dan aan voor online therapie. De intake is geheel gratis.

Meer informatie over online therapie

Aanmelden online therapie