Home
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor wie is Licia?
Licia is voor iedereen die op de één of andere manier een steuntje in de rug kan gebruiken. Je dient te beschikken over een computer en een e-mailadres.

Wat zijn de kosten?
De aanmelding en intakeprocedure is gratis. Vervolgens betaal je € 60,00 per sessie. Een sessie is een uitgebreid email-contact, vergelijkbaar met een reguliere sessie. Klik hier voor meer informatie over kosten en vergoedingen bij Licia.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Behandeling bij Licia is vrij intensief, ongeveer eenmaal per week is er contact met je persoonlijke psycholoog. Hierdoor is de behandeling over het algemeen kortdurend. De meeste cliënten hebben 5 à 6 sessies nodig.

Hoe wordt er met privacy omgegaan?
Iedere cliënt krijgt een eigen omgeving waarin ingelogd kan worden met een persoonlijke inlognaam en wachtwoord. Hierin wordt alle correspondentie opgeslagen.

Hoe kan ik betalen bij Licia?
Bij Licia kun je kiezen tussen het betalen per sessie of het eenmalig overmaken van het gehele bedrag van de behandeling naar aanleiding van je behandelplan. Dit gaat via een factuur die je ontvangt per e-mail. Op deze factuur staat alle betalingsinformatie.
Voor meer informatie over de betalingen klik dan hier.

Past online therapie bij mij?
Of online therapie bij jou past, hangt van een aantal zaken af. Je moet goed met een computer om kunnen gaan of in ieder geval met een internet browser. Hiernaast moet deze vorm van therapie bij je passen: kun jij je gevoelens kwijt via de computer? De voordelen van online therapie zijn uiteraard groot, maar je moet wel positief tegenover deze vorm van therapie staan.

Waar kan ik met vragen terecht over mijn.licia.nl?
Als je problemen hebt met inloggen, of je hebt vragen over de beschermde omgeving van Licia, stel dan via het contactformulier je vraag.